Kjøpe glassplate til bord

By in
No comments

Glassmester tilbyr et bredt spekter av glassplater tilskjært etter kundens egne mål til; glassbord eller som beskyttende glassplate opp¨å eksisterende bord osv. Passer til kommoder med skuffer i MALM-serien. En skadet kant eller ripet overflate kan gjøre at glasset plutselig knuses, men kun i .

Glassarbeider Har kjøpt et gammelt bord som skal pusses opp, og på toppen av dette ønsker jeg en glassplate. På det lengste er bordet cm og på det . Du kan bruke et gammelt bor et bord du har kjøpt på loppemarked. Det kan være alt i fra bordglass, hylleglass, glassvegg, glass på gulv osv.

Tegningene fra kjøper blir brukt som grunnlag for bestilling. Målene på bordet er 135x78cm (ca). Hva er deres erfaringer med bord med glassplate? Jeg erger meg over borde å vil egentlig kjøpe nytt å vi har bare hatt det i 5år.

Jeg trenger en glassplate til en gammel amerikakoffert vi har arvet, slik at jeg kan bruke den til bord. Tipper den er ca 40xcm og jeg må vel . Noen som vet hvor man kan bestille glassplate – litt billigere enn hos glassmesteren. Han hadde kjøpt ca bord til en femtlapp for stykket.