Kjøpe farge til betong

By in
No comments

Jeg ser etter et sted hvor jeg enkelt kan kjøpe fargepigment til å blande i betongen før betongen helles i form, aktuelle farger kan f. Det er både enkelt, morsomt og spennende å støpe med betong. Slipp kreativiteten løs ved å fargesette betongen!

De fleste tenker nok på betong som grå, men . Jeg skal støpe to benker av betong, og vil farge dem. Hvordan gjør jeg det, og hvilke farger kan jeg bruke? Jeg planlegger å støpe benkeplater til mitt nye kjøkken, og i den forbindelse er jeg redd vanlig betong blir for mørk i fargen.

Med Eddings spraymaling kan du spraye nesten på hva som helst. Her har vi spraymalt en betongstjerne i en fin overgang fra tynt til dekkende. Men det er ikke kun sement, san tilslag, og . Det er vel litt for sent, men om du hadde blandet svart farge i selve betongen så ville jo urnen blitt varig mørk. Det finnes maling som er spesielt . Betongen er som leire å jobbe me men trenger ingen brenning. MakeMake´s fargepigmenter kan også tilsettes direkte i betongen, hvis man ønsker å farge . SKRIV ØNSKET FARGEKODE I NETTBUTIKKEN NÅR DU KJØPER!

Intergard gir en blank, fyldig og fin overflate.

I de fleste tilfeller holder det med to strøk. Dekorbetong er en fellesbetegnelse for utforming, overflatebehandling og.