Kattedo som ikke lukter

By in
No comments

Dere visste vel at kattebæsj lukter før dere fikk katt? Dårlig grunn å omplassere en katt fordi bæsjen lukter. Kultur og Fritid › DyrBufretLignendeNå er også menneskedoen blitt kattedoen.

Den vi endte opp med er en som heter Litter Pearls; lite lukt og ikke minst: lite støv. Vi har fått innsendt et råd om hvordan man skal bli kvitt lukt i kattedo. En kattegrus hvor urin og lukt absorberes i løpet av få sekunder og ikke kan slippes ut, . Noen som har tips til kattedo som fjerner så og si all lukt?

Jeg har aldri hørt om flamingo klumpesan så jeg aner ikke hvordan den er. Jeg har veldig luktfølsom nese (mannen har det absolutt ikke), og jeg mener at kattedoen stinker ammoniakk nå. Vi har fra før en hannkatt som aldri bruker kattedoen inne, kun hvis vi er. Det kan jo være at hun har markert og at det derfor lukter,at det ikke . Skal sies at æi e gravid og alle lukter e 1ganger sterkere.

Hva skal jeg egentlig bruke når jeg ska ta en skikkelig vask av kattedoen? Når den er tømt, så lukter det jo ikke godt i fra bunnen. Bionaire Odor Grabber er virkelig en fantastisk innretning og kattedo med innebygget, aktiv luftrenser som kontinuerlig fjerner all lukt og tørker avfallet.

Jeg vet jeg ikke svarer på det du spør om, men hvorfor ikke trene katten.

Da sparer du deg for ekstra lukt og bisarr oppførsel, i tillegg til at katta . Det lukter død etter at hun har vært der, både av gangen og eimen rundt. Gubben vil ikke ha katteluke i døra, siden de drar med seg alt mulig . Som regel vil en katt som først er introdusert til en katte do med kattesand. Katten lukter nemlig tisset uansett om du ikke gjør det, og vil kjenne . Jeg hadde ikke 2-delt do, men i sommervarmen så synes jeg huset luktet hønsehus eller noe sånt etter å ha brukt trepellets en stund.

Et nytt revolusjonerende produkt som fanger opp urin og fjerner lukt som stiger. Mine tre abyssinere er innekatter, og her hjemme har jeg tre kattedo som de. Kattenes avføring lukter ikke i det hele tatt, slik det gjorde da jeg . Om vinteren er kattene våre mere inne og bruker kattedoen oftere. Han er en hjertepus men med en apetitt som ikke ligner grisen og han skyr ingen midler for å få.

Syntes jeg lukter kattedritt helt hit. Navn har jeg enda ikke funnet på, så mest sansynlig blir de bare. En kattedo kommer i mange varianter og fasonger, vær nøye med å velge en for.

Dersom katten din har endret sine dovaner og ikke vil bruke kattesanden, er det. Katter foretrekker finkornet sand med sandkonsistens uten tilsatt lukt. Ukastrerte hannkatters urin lukter mye mer enn kastrerte hannkatters.

Det er ikke bara den eventuelle lukten som kan være årsak til dette.