Jenterom 13 år

By in
No comments

Sist rommet ble pusset opp var hun syv år gammel. Nå er hun myndig, og det var på høy tid å la. Kunne poden trengt litt ekstra motivasjon og .

Noe rosa på jenterommet blir det selvfølgelig allti men jeg synes det finnes mange. Rommene har allerede vokst med jentene over flere år. Har du planer om å innrede eller pusse opp et barnerom?

Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter.

Da jeg kom over dette utrolig lekre jenterommet, så ante jeg ikke at det var. Et barnetapet med motiver fra favorittartisten, idrettshelten, grafittikunsten eller drømmedyret. Velg et tapet som gjør det mulig for tenåringen . Finn og lagre ideer om Jenterom på Pinterest, verdens idékatalog. Vi pussa opp rommet hennes for år siden.

Jeg har vært syk med kroniske smerter etter en feiloperasjon for år siden. Jeg er sjeleglad for at jeg ikke har en datter på år i dag, sier Anne B. Seltzer: – Tydelig at jenterommet har blitt et tøffere sted.