Interiør stue blogg

By in
No comments

Mange av dere har fulgt meg fra jeg startet å blogge for 6år siden. Faktisk er det over år siden, men de . Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby.

Kanskje noe som kan stå i hjørnet på soverommet eller piffe opp stuen litt. Du har sikkert sett den på flere blogger og i ulike interiørblader – den . Hvorfor meldte du deg på Norges vakreste hjem? Jeg meldte meg på konkurransen etter oppfordring fra familie og .

Ifølge stylist og blogger, Per Olav Sølvberg, må du forberede deg på at ting ikke vil. Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen . Du vinner en fantastisk premie fra HVIIT. Da Julie Furset innredet stuen, valgte hun en utradisjonell innfallsvinkel. Det var nemlig én ting som la føringene for resten av interiøret. Jeg har letet etter interiørinspirasjon etter at jeg kom hjem fra . Sammen med interiørkonsulent og maler fra Happy Homes Beleggsenteret fikk hun ønskene oppfylt.

Hvordan skal stuen eller soverommet se ut? LADY inspirationsblogg – Kompetens om färg, trender och kulörer.