Hvordan skrive søknad om redusert stilling

By in
No comments

Informasjon om redusert arbeidstid som Arbeidstilsynet har sammenfattet. Her forklares blant annet fremgangsmåte, hvem som kan få redusert arbeidstid og på hvilken måte arbeidstiden kan reduseres. I søknaden bør det gjøres rede for:. Skal søke om redusert stilling, men hva skal jeg skrive i søknaden.

Jobber 1 men vil redusere til pga barna og at jeg er i faresonen for å få magesår pga stress. Og at jeg ønsket å redusere min stilling fra 1 til for jeg ønsket å være mer hjemmeværende med barna 🙂 Man kan få redusert sin . Kort gjennomgang av reglene for rett til redusert arbeidstid:.

Dere skriver at stillingen til arbeidstaker er en absolutt 1prosent stilling. Arbeidstakers rett til redusert arbeidstid er regulert i arbeidsmiljøloven § 10–2. Arbeidstaker som har fylt år eller som av helsemessige, sosiale eller andre vektige velferdsgrunner har behov for det, kan ha rett til redusert arbeidstid.

Men om du har redusert stilling er du ikke garantert å få øke til 1 igjen. Med stilling må jeg da skrive mertid. I den avtalte perioden har man fortrinnsrett til å søke på andre stillinger i virksomheten.

Det er 1, men jeg ønsker å søke om jobbe , ev pga s. Du vet jo heller ikke hvordan sjefen er før du har jobbet litt og følt litt på kjemien. Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar .

Hva skriver jeg i søknaden, er det permisjon uten lønn jeg søker. En del arbeidstakere kan ha behov for og rett til redusert arbeidstid – av ulike grunner. Skriv ikke inn personlige opplysninger som for eksempel personnummer .