Hvordan pynte lysfat

By in
No comments

Få ideer til hvordan du kan bruke og dandere lysfat her! Sitter og ser på det fine stuebordet mitt nå og for øyeblikket er det pyntet med en liten nisse, lego-batman-fyr, tom julebrusflaske, en halvspist . Akkurat det jeg søkte tips på, så nå vet jeg hvordan jeg skal pynte bordet til .

Mange flotte lysfat pyntet der ute, her er hvordan vi har pyntet vårt i dag. Var på lokalet idag for å teste ut hvordan jeg kunne pynte bordene med blomster og lys. Og da fant jeg ut at jeg ikke kan ha store lysfat med . Maia på bloggen Fabelaktige har utfordring, vis meg ditt lysfat,.

Sett flere sammen på et lysfat eller i en utelykt, så blir det hyggelig kveldstemning med en gang. Vi gir deg tips og ideer til hvordan du kan pynte . Fabelaktige Maia har nemlig utfordret oss til å vise hvordan vi pynter lysfat. Jeg deltar med to forskjellige bidrag.

Nå i helga flyttet fatet inn i stua igjen og det fikk pyntet seg med en ny.