Hvordan lage ramme til speil

Slik gjør du: Lag speil med ramme på 1-2-3. Se også hvordan vi snekret gjesteseng med oppbevaring av kjøkkenskap fra Ikea . Jeg har lenge leitet etter et speil til å ha på kommoden min i gangen, men ikke funnet noen jeg liker.

Så da bestemte jeg meg for å lage mitt . Hvordan bygge speil med elegant treramme. Pynter opp veggen som et bilde, og er lett å. Ved hjelp av denne beskrivelsen kan du lage et slikt speil selv. Jeg vet ikke om dere skjønner så mye av hvordan jeg har laget det, men for å. Jeg laget en ramme som var akkurat like stort som speilet, slik at . Speil er ofte dyre å kjøpe, men her får du se hvordan du lager et designer-speil både rimelig og enkelt.

Det er mange ting du kan gjøre med et speil. Enten du bruker den til å se på refleksjon eller å lage et rom ser større enn det er, er det virkelig et fantastisk verktøy . Gamle rammer blir flotte speil med spraymaling. Her er fotografens tips til hvordan du enkelt kan lage morsom DIY-kunst av familiebildene . En enkel måte å overvinne denne hindringen er å lage ditt eget speil rammen. Ved å konstruere speilet rammen av visse materialer, kan du gi rammen et .

Speil er laget i denne verden for deg å se din refleksjon. Hovedoppgaven av speil er å gjøre alle ser pent, ryddig og vakkert ved å forbedre på det som er sett i . I denne filmen viser Trond Gustavsen hvordan man freser en speildør med ramme med.