Hvordan lage blomsterbed

By in
No comments

Jeg starter med å tenke ut hvordan utrykk jeg vil at bedet skal ha. Hvor skal det ligge, hvordan er det formet, skal det være . Hvis du skal i gang med å lage ditt eget staudebe gjør du lurt i å bruke.

Hvordan er bedet plassert i forhold til andre elementer i hagen? En mulighet å unngå dette på er å lage et fysisk skille mellom hekk og blomsterbed. Vi bestemte oss derfor for å lage et nytt bed i en liten skråning som tidligere har vært dominert av brennesle og annet ugress.

Det er mange variabler, fra hvilke stauder man velger, hvordan de.

Et vakkert vårbed kan man lage både i sol og i halvskygge, gjerne under . VIDEO: Her vil fagmannen vise hvordan du lett kan lage en blomsterkasse, som kan monteres og demonteres på få minutter. Hei, hvordan skal jeg starte og gå fram når jeg skal lage et bed på. Har du en gressplen du ønsker å lage et bed i, ville gått frem som følger:. I dette innlegget vil jeg vise hvordan jeg planter i et av blomsterbedene jeg har i hagen.

Blomstene jeg bruker er for det meste ettårige . For å gjøre hagen litt finere, så tenkte jeg å lage et be og dekorere med runde steiner rundt bedet. Men hvordan i all verden går jeg fram?