Hvordan bruke vipps

By in
No comments

Alt du trenger er Vipps og mobilnummeret til personen du skal sende penger til. Se en kort filmsnutt om hvordan du kommer i gang med Vipps! Hva må jeg ha for å kunne bruke Vipps?

Profilen min er sperret, hvordan kan jeg få åpnet den igjen? Vipps Faktura er raskere, enklere og mer lønnsomt for din bedrift. Skaff deg Vipps i nettbutikken, og gjør det superenkelt for kunden din å handle.

Hvordan viser jeg at vi tar i mot betaling med Vipps?

Du kan ha ulike kontonummer for hvert salgsste eller du kan bruke samme kontonummer til alle . Hvilke betalingskort kan jeg bruke, og kan jeg ha flere kort knyttet til min profil? Hvordan kan jeg endre forfallsdato og beløp på en Vipps Faktura? Skal dere på helgetur, ferie eller rett og slett bare dele på utgiftene over en periode?

Med Vipps kan dere gjøre opp i en fei – det er . MOBIL TIL MOBIL: Med DNBs betalingstjeneste Vipps kan du sende penger fra. Skal du bruke Vipps for å overføre penger, ser nemlig prosessen slik ut:. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om . Slik får du BankID på mobil – Duration: 1:28.

Du trenger bare et mobilnummer, og Vipps så er pengene på vei. Det koster ingenting å vippse penger til venner på beløp opp til og med 0kroner. Vipps er genialt til bruk i dørsalg. Tryggere, enklere, raskere og kontantfritt.

Les vår guide om hvordan man enkelt kan bruke Vipps til dugnadssalg.