Hvor mye maling trenger jeg

Her kan du beregne hvor mye maling du trenger til jobben du skal gjøre. Du trenger å vite bredden og høyden på flaten som skal males, og hvor . Generelt går det mindre beis og maling til det andre strøket enn det første.

Galleri Regn ut hvor mye maling du trenger før du maler. For å finne ut hvor mye maling du trenger måler du opp veggene du skal male, trekker fra arealet på dører, vinduer og andre flater du ikke skal . Det ser jeg vel fort når jeg har malt, men vanskelig å si hvor mye maling jeg bruker når jeg skal be om tilbud. Volum og areal – Skole og leksehjelp – Diskusjon.

Hvor mye maling trenger jeg til et soverom på ca. Det minste er malt i en lys blå farge, det andre i en mørk gul. Tenkte male i lys lilla på det som nå er gult, og muligens rosa på . Hvis du har en eldre bolig som tidligere har hatt en kalket overflate, kan du godt bruke moderne maling. Bare husk å rense fasaden grundig for kalkrester før du .