Hvor finner jeg fagbrevet mitt

By in
No comments

Har du mistet ditt vitnemål fra høyskole, fagbrev, eller trenger dokumentasjon på autorisasjon kan Arkivverket kanskje hjelpe deg. Dokumentasjonen som blir utstedt etter fullført yrkesopplæring er. Finnes det noe register hvor man kan sjekke ektheten på et fagbrev?

Du får fagbrev og svennebrev etter fullført yrkesutdanning. Er det noen som vet hvor lang tid det tar fra bestått fagprøve til man får fagbrevet i. Jeg tror jeg ventet – måneder før jeg fikk mitt fagbrev. Nettopp tatt fagbrev, hvordan søke jobb uten fagbrev.

Størrelse på fagbrev – Annen utdanninginnlegg10. Fagbrev og svennebrev er likeverdig sluttdokumentasjon. Nå må min nye jobb ha kopi av dette, men finner det ikke.

Er det noen som vet hvor jeg kan henvende meg for å få fatt i en kopi? Fylkeskommunen som deler ut fagbrevet. Dette er en høytidelig markering hvor alle Akershus sine nye svenner og fagarbeidere mottar sitt fagbrev eller svennebrev. Utdelingen av fagbrev og svennebrev .