Hvor får man kjøpt drivved

By in
No comments

Noen som har anelse hvor jeg kan få tak i plater i løpemeter alla dette i. Hvert drivved prosjekt har sin egen sjarm, og er unikt. Så da tenkte jeg at jeg skulle dele litt tips og triks om hvor man kan finne det og hva man .

Det eneste jeg vil er å selge min gamle lampe på Finn. En Gastrobar er en bar-restaurant hvor man lager haute cuisine (fin-tapas) til ”vanlige. Her får man pommes frittes med smeltet permesan.

Med gran og jernsulfat så får du raskt et sånt resultat. Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann. I butikken må man betale dyrt for på få tak i hyller, skap og annet interiør laget av drivved. Det er et nettsted hvor alle kan selge håndlagede ting. Hjelp grønne meg, for jeg har ikke peiling Jeg har kjøpt meg bordbein, som jeg skal.

Og jeg vil lage slik bordplate som jeg viser til i bilde, men hvor kjøper jeg det? Jeg vil ha litt gammelt treverk som jeg skal male i drivved. Jeg skal kle den ene veggen i stua med drivved.

Ikke lett å få tak i har jeg funnet ut… Noen som har noen tips?