Hvilken ramme til minneramme

IKEA – RIBBA, Ramme, 50xcm, , Du kan plassere motivet i forkant eller bakkant av den ekstra dype ramma. Passepartouten fremhever bildet og gjør . I går lagde jeg minnerammer til gutta.

For å lage minneramme må du ha en ramme som er dyp. Da har jeg fått summet meg til å lage ferdig minnerammen til Fredrik Jeg har jo så mye jeg vil lage av ting til han, at jeg fant ut at jeg måtte få . Før barnevelsignelsen til Tobias laget jeg minneramme til han også. Jeg laget til Thea før hennes store dag så synes det var koselig å lage til .

Tror jeg la ut bilder tidligere av når eg laga storebror sin ramme. Tenkte å vise frem minnerammen til Lykke Elise. Dette er faktisk andre forsøk, første gangen jeg laget den så fant jeg ikke hentesettet . Starter uansett med Celine nå, og så kommer Lykkes minneramme . Tenkte å vise frem minnerammene til jentene.

Starter uansett med Celine nå, og så kommer Lykkes minneramme senere . View all photos tagged with #minneramme.