Hvilken maling til gips

By in
No comments

Denne bruksanvisningen gjelder for nye gipsplater som akkurat er satt opp. Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker’n, viser oss hvordan vi enkelt kan male gipsvegg. Ifm med oppussing av stuen lurer på om det er lurt å male direkte på gipsplater eller burde jeg lime på med en form for duk før jeg maler.

Jeg vurderer å male direkte på gips da jeg ønsker å slippe fiberduk (på tross av jeg synes duk er finere). Er det noen som har gode tips til . Vi har sparklet gipsvegger med maler Fredrik Voisey. Han har jobbet som maler i år, og er ansatt hos Malermester Jens Petter Lunde.

Jeg skal snart i gang med å male gipsplatene i taket og på veggene i nyinnredet soverom, og jeg vil jo gjerne at det skal bli et pent og varig . Ottos tips: Her får du en nøye gjennomgang av hvordan du skal male tidligere malte gipsvegger. Klippet er hentet fra DVD’en Ottos innemaling. Jeg vurderer å male mine gipsvegger. Beskytt huset med rett malingstykkelse.

Du får bruk for mye mer enn rull og maling hvis du vil male de nye gipsplatene selv. Her får du en oversikt over hvilket verktøy som er best til hvilken oppgave.