Høye leververdier kyssesyken

By in
No comments

I uken som har gått siden jeg tok prøvene som viste forhøyede leververdier har jeg drukket alkohol nesten hver dag, siden jeg har hatt ferie og . En annen virus infeksjon som kan ligne på kyssesyken er . Fikk ved blodprøve vite igår at jeg har kyssesyken.

Skal ta en ny prøve om ei uke får å se om leververdien har blitt lavere. Svært mange unge rammes av monoukleose – eller kyssesyken. Mange vil også få forstørret lever, og det som kalles høye leververdier. Jeg hadde kyssesyken for en stund siden, men var bare sengeliggende i en uke. Kyssesyke (mononukleose) er en virusinfeksjon som hovedsaklig rammer ungdom og kan gi.

Unngå alkohol så lenge leververdiene i blodprøven er forhøyet. Hei Jeg har en venn som er år og har høye leververdier. Han har også hatt kyssesyken, så det kan rett og slett være derfor. Jeg hadde kyssesyken for år siden, og har vært trøtt siden da.

Og at jeg har høye lever verdier uten noen tilsynelatende grunn. Hadde kyssesyken i uker (men kjente bare symptomer i 3-dager). Konsekvensen av kyssesyken er at man får høye leververdier, men nå .