Høye leververdier kosthold

By in
No comments

Normal leververdi ligger vel rundt 4 hvor høy kan den bli før det er. Og hvilke medisiner behandling mot høye leververdier. Hei folkens fikk et lite koselig brev fra sykehuset med tekst at jeg har forhøyede s-ALAT, s-ASAT og CK verdier, og at jeg må så fort som mulig få .

Treningsforum er Norges største side om trening og kosthold for alt om. Han sa at jeg har veldig høye leververdier og dette hadde da kanskje . Kosthold Unngå alt som kan skade og irritere lever – minst mulig. Alt sank betraktelig etter jeg gikk over til lavkarbo.

BufretLignendeÅrsaker til forhøyede leververdier. Leveren er det største organet inne i kroppen, som ligger i øvre mageregionen. Jeg var på generell helsesjekk hos bedriftslegen her om dagen, og har fått brev hvor det står at det var utslag på leverprøvene.

Hei Jeg har en venn som er år og har høye leververdier. Dårlig kosthol fedme, bruk av medisiner eller kosttilskud samt høyt . Et slurvete kosthold i kombinasjon med meget tøff trening over tid kan gi mange utslag på kroppens funksjoner.