Høye leververdier farlig

By in
No comments

HØYE LEVERVERDIER: Leverprøvene skal ikke være for høye over tid. Hvis det er fortsatt ikke tegn til endring måneder etter du tok prøven, . Jeg har hatt høye leververdier, jeg kuttet alt av medikamenter, og har nå fått normale leververdier.

P-piller(Microgynon), og nå vil ikke legen min . Hepatitt D er ikke så farlig i seg selv, den er verre i kombinasjon med B . Jeg drikker mye alkohol og har tatt noen lever-prøver, da jeg er interessert i å se hvilken tilstand levra mi er i. Fikk brev av legen min i dag om at jeg hadde høye leververdier.

NHD: Leververdier og medisiner – Psykiatriinnlegg12. Leververdier og medisiner – Allmennmedisininnlegg26. BufretLignendeforhøyede leververdier er et resultat av celleskade eller betennelse i leveren. Den er karakterisert ved frigjøring av unormale mengder av lever-relaterte . Fikk brev i dag at jeg hadde forhøyet leververdier i blodet,.

Så dette var egentlig et positivt svar, det er jo ikke noe farlig i den forstand. Forhøya leververdier og jernmangel. Forum › Daglige DilemmaerBufretLignende17.

Legen: Ikke drikke alkohol for det kan være farlig for deg.

Høye leververdier er en belastning for leveren 2. For tre år siden var jeg hos legen og fikk målt jernlagrene. Jeg så så trøtt og tufs og lurte på om jeg hadde lite jern. Da fikk jeg vite at jernlagrene var på 360 .