Hollywood sminke speil

By in
No comments

Hollywood Sminkespeil med lyspærer ekte dagslys. Beskrivelse Det er plasseringsvennlig og gir skikkelig bra lys! SOLEDs LED speil til makeup er inspirert av Hollywoods sminkerom og teatergarderober.

LED pærer er plassert rundt omkretsen og går over . Fantastisk makeup speil med LED lys fra UNIQ, som gir deg den perfekte belysning når du skal legge makeup. Speilet er inspirert av de populære Hollywod . Selger sminkespeilet da jeg etter å ha flyttet har fått tilstrekkelig med lys på badet.

Det er plasseringsvennlig og gir skikkelig bra lys! Norges største nettbutikk innen sminke, hudpleie, parfyme og skjønnhet. Speilskap kan brukes til oppbevaring, og større speil gjør at baderommet ditt virker større og lysere. Suppler med et sminkespeil for nærgående gransking og for . Et glamorøst sminkespeil som gjør at du får den riktige belysningen når du sminker deg!

Jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt sminkespeilet mitt. Svaret er at jeg og kjæresten min har laget dette selv med deler fra IKEA .