Hjemmelaget tv bord

By in
No comments

Med flatskjermens inntog har de gamle tv-bordene blitt utdatert. Bygg ditt eget tv-bord av hobbyplater, tilpasset tv-en og plassen du har i . Jeg er åpenbart i det kreative hjørnet om dagen.

Jeg elsker å kunne lage ting, prøve ut noe nytt og . SLIPPER SIGNALENE GJENNOHåkon Torgrimsen har skåret ut et felt i dørene i sin spesialdesignede TV-benk, trukket dem med stoff – og . Her har en Dinside-leser brukt en stikksag til å sage ut en skapdør – for å lage en mer funksjonell TV-benk. Andre møbelmodifiseringer krever .

Dyktige Pella Hedeby har laget tv-benk av Ikea-skap, og løsningen får du med Metod-skap i størrelse b60xh40xd40. Du vil ikke tro hva dette bordet inneholder! Se hvordan du lager ditt eget hoverboard!

Lag supertrendy planteoppheng av gamle t-skjorter! Vi lager skjenker og TV bord i alle mål og design. Beklager, dette produktet er ikke på lager.

Fikk så lyst å prøve å lage mitt eget møbel, og siden TV-benken jeg har fra tidligere er noe rakkel jeg malte og ordnet litt på, var det et selvklart valg. Oppskrift på konsollbord og nattbord. Ja då er endelig tiden omme at eg deler oppskriften på nattborda og konsollbord:) Eg har tenkt litt i det .