Hjemmelaget drivved beis

For flere år tilbake fikk jeg et tips her på bloggen om hvordan jeg kunne male med en gjennomsiktig effekt. Jeg tok metoden i bruk, da jeg skulle . Posts about drivved written by Lagdetselvdavel.

Jeg farget det med en hjemmelaget beis av kaffe, eddik og stålull. Jeg var nok litt overivrig på kaffeen, . Jeg har alltid hatt så lyst på drivved baderomsmøbler, men det koster. Nå gjenstår det bare å pusse, lage litt rustikke spor og deretter beise.

Hva du skal gjøre: klipp av et stykke stål ull. Jeg har alltid hatt så lyst på drivved baderomsmøbler, men det. Du skal beise to ganger og pass på å ta en ren kost og “male” over, etter at du . Dere som har fulgt meg disse årene, har jo helt sikkert fått med seg at jeg har svingt malerkosten, opptil flere ganger, med drivved beisen fra . Koselig Interiørdesign : Stuebord Hjemmelaget Drivved Beis Spisebord Bruk Et Gammelt Bord Som Utgangspunt Da Stuebord Hjemmelaget . Det er behandlet med flere lag beis i fargen Drivved.

Her er nesten alt hjemmelaget, arvet eller kjøpt på finn.