Hengende pynt i vindu

By in
No comments

Pynt opp til fest med hengende dekorasjoner! Gøyale hengende dekorasjoner til flere forskjellige temaer. Temaer som Halloween, jul, Hawaii, bursdag, fotball .

Jeg holder på å innrede en stue med mange vindu. Det ene vinduet er stort og går nesten ned til golvet. Jeg ser etter noe å henge i vinduet, . Hengende surfina på veggen – inne eller ute.

Turkis sommerfugluro – dekorativ pynt inne eller ute. D-Stickers Snømann, for vindu 90340. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende30.

Jeg har nettopp flyttet fre en leilighet som hadde veldig store vinduer og der hadde jeg to hengende lykter, to små hengende telysholdere, . Nydelig øyestikker som pynter opp både ute og inne. Disse er perfekte til å henge i vinduet. Men her er alle springbrettene for smale til pynt.

Finnes det noen unge kule hengelys, eller kanskje hengende krukker til planter som ikke . Hjelp meg med mine kjedelige vinduer!

Hva har dere til pynt i vinduene deres? FPForum › Hjem og utstyr › InteriørhjørnetBufret4. Julepynten er kastet ut, og vinduene ble liksom så nakne!

Jeg vil ha noe pynt hengende i vinduet, men hva? Utrolig søte i vinduet eller over kakebordet! Vil du ha den mest gjennomførte luftballong-festen noen . BRUNT OG HVITT HJERTE MED LYS, BATTERI, Ø CM Et nydelig hjerte med lys inni, brune kvister med hvit snø NOK 2400.