Heklet teppe av restegarn

By in
No comments

Laget små ruter av bestemorshekling før? Du kan også lage en kjempestor som blir et helt teppe alene. Du har kanskje heklet teppe, pute eller .

Hekleteppe i ruter – et alternativ til bestemorsheklingen. Teppet har bare tre remser forløpig, men det skal . Hekle teppe i restegarn Emms hobbyhjørne. Dette fant jeg i bloggen Keeping It Stepford Det er heklet i Basket.

D Brukte dette mønsteret i det blå teppet. For meg skjedde dette for en måned eller to siden, da jeg så for meg et heklet teppe av restegarnet. Jeg begynte med iver og pågangsmot, men . Hekling av teppe er perfekt hvis du har mye restegarn, da vil et heklet teppe være en god ide.

Håndarbeiden Mitt favorittstrikketeppe II DIY strikking teppe restegarn, knitting,. Håndarbeiden Dette kan du hekle av restegarn hekleteppe hekling teppe. Noe jeg synes er litt morro er å koble garnrestene til hverandte og nøste dem opp i et gigantisk nøste for så å hekle et restegarnteppe av det.

Alle som strikker, hekler eller syr trenger nåleputer! Dekorative nåleputer du kan lage av restegarn.