Hekle teppe nybegynner

By in
No comments

Dette skjønne teppet i bølgemønster er perfekt for nybegynnere! Lyst på et nydelig, mykt teppe til sofakroken? HEKLEHJELPEN – Hekleoppskrifter for nybegynnere.

I mitt søk etter noe enkelt å hekle ble mye printet ut fra det O’store internett. Ente opp med dette teppet, har gjort mine egne endringer underveis . Heklet gulvteppe av gamle filler – steg for steg. Jeg har revet strimler på ca cm til dette teppet,.

Jeg er veldig nybegynner når det kommer til hekling, så det er faktisk både enkelt og . I denne videoen lærer du hvordan du skal hekle luftmasker, kjedemasker, fastmasker, halvstaver og. STAVER (st) ~ Lær å hekle med Hege – Duration: 4:15. Jeg har så utrolig lyst å lære meg skikkelig å strikke eller hekle.

Enkel Heklet teppe for nybegynnere – silent7. BufretEnkel Heklet teppe for nybegynnere Bestemor plassen er et tidløst og populært Hekle mønster som er enkel å gjøre. Når du har en stabel av dem, kan du .