Hekle sammen bestemorruter

By in
No comments

Hvordan hekle bestemorruter sammen. Vi er et verdensbasert selskap og våre videoer sees av mennesker over hele verden, der alle . Hekle sammen bestemorruter underveis!

Det er jo mange måter å montere tepper på. Noe foretrekker å sy dem sammen etterpå, eller hekle . Jeg har eksperimentert og prøvd meg frem til hvordan det er best å hekle sammen bestemorruter. Først prøvde jeg å hekle lappene sammen .

På tide å få slutt på den dårlige samvittigheten her. Har i lange tider lovt at NÅ skal jeg vise hvordan jeg hekler sammen oldemorsrutene, det er . På denne siden finner du forklaring, med bilder, på hvordan du hekler sammen bestemorruten HeidiRosen med fastmasker og hvordan du hekler skjellbord. Hei kjære håndarbeid interesserte!

Har tidligere lagt ut et innlegg hvor jeg demonstrerer fremgangen når du skal hekle såkalte bestemorruter. Prøver å lære meg og hekle, men aner ikke hvordan jeg skal hekle sammen rutene. Hva er det enkleste og hva er det peneste?

Når man skal feste sammen bestemorrutene til et teppe, putetrekk e. Hvis du foretrekker en norsk forklaring så har Solstrikke en flott forklaring på hvordan hun hekler sammen sine ruter underveis i arbeidet.

Thurid Hellerud Woldheim; videos; 6views; Last updated on Sep 2016. Lær deg å hekle på 1-2– Duration: 3:13. Hvordan monterer du dine bestemorruter?

Jeg har prøvd å helke de sammen men får det ikke helt til. Er det noen som har erfaring med å sy de . Hva er den fineste måten å gjøre det på? Uten av det blir kant bakpå teppet.

For det blir det om jeg fester de. Slik hekler du bestemorsruter til puter og pledd. Dette er et enkelt prosjekt å lage, og en slik pute eller et pledd satt sammen av bestemorsruter . Alle rutene er kantet, og heklet sammen, med den samme kontrastfargen.

Sy i de ytterste maskebuer for å unngå en tykk søm. Når jeg har hekla eller strikka tepper, så har jeg pleid å hekle dem sammen med fastmasker – det har fungert bra det altså, men nå har jeg fått . Det er jo mange måter å montere tepperDette er hvordan jeg liker å hekle rutene sammen.