Gravere glass selv

By in
No comments

Lær deg å gravere i glass og du kan overraske brudeparet med ett par personlige champagneglass til første skålen …. Lav og middels hastighet fungerer best for gravering av glass. Bruk den fleksible akselen 2slik at verktøyet blir lettere å jobbe med og du kan gjøre nøyaktige . Med riktig verktøy kan du gravere på dine egne glass. Det kreves en stø hånd og en god del trening. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet.

Din egen tekst, bilde eller motiv gravert på glass, krystall eller gravert på vinflaske.

Glassgravering med en COlaser gir en vakker matt effekt og lar deg gravere dine egne logoer og design på glass. Men som sagt så har eg fått meg en ny hobby, nemlig gravering:). Så fine glassene ble, har selv laget noen sånne for mange år siden. Glemte kamera siste jeg gravere så det ble ikke bilder men jeg skal nok fikse det. Clas Olson (skrevet rett?) som jeg.

Av og til får jeg lyst til å stikke på kjøkken å kappe arma av meg selv! Ingrids Glassverksted leverer produkter også med gravering. De fremstår som hvite, fordi glasset i seg selv er fargeløst og blankt. Det er nok ikke lett å gravere selv på glass.

Man må ha en veldig stødig hånd og vite hva man gjør. Men skal du gjøre det selv så trenger du i .