Froste vindu med kefir

By in
No comments

Mal vinduet med kulturmelk hvis du vil unngå at naboene ser inn. Når melken har tørket ser nemlig glasset frostet ut. BRUK RULLE OG TYKK MELK: Mal vinduet med kulturmelk hvis du vil unngå at naboene.

Vi bestemte oss tidlig for å froste vinduene, og jeg husker at jeg en. Etter bittelitt surmelk på rullen og noen raske drag over vinduet så det slik . Legg på flere strøk til du får ønsket frosting.

I førsten luktet det sur melk av vinduet, men denne lukten forsvant fort da det tørket. Mener jeg nylig leste om bruk av surmelk for å lage frostet glass? Håper noen kan svare meg på dette.

Jeg har tenkt å få frostet noen vinduer og lage noen effekter i det, og etter diverse søk har jeg . Se hvordan du kan froste vinduene med noe alle har hjemme. Men skal du kjøpe film til å froste me så koster det en del penger, og det er i tillegg ganske vrient å få til et bra resultat uten masse. Det eneste du trenger er surmelk, eller kefir ! Dette er vinduet før de satte igang. Jeg kjenner til det fra kunstfeltet, f.

Jeg er dog usikker på om jeg ville . Trinn 3: Vil du kun male halve vinduet, bruk maskeringsteip, eller vanlig teip som kan . Blonden kan festes til vinduet enten inne i rammen, eller utenfor.