Fjerning av bunnstoff båt

By in
No comments

Her va det masse nyttige tips at få ser jeg Skal ta med meg dette ned i båten imorgen for å sjå om noe av dette hjelper. Denne artikkelen har få bidragsytere og bør kvalitetssikres. Dette er konklusjonen etter at Båtmagasinet har testet midler egnet for å fjerne bunnstoff.

Vi kjøpte midlene over disk i flere av de ledende “båtmiddelbutikkene” . Unimarin skal være et middel som fjerner alt bunnstoff to timer etter at det er påført. Båtsenteret AS i Holmstrand og Levanger bil og båt. Jeg har kjøpt en bruktbåt som ikke har vært stoffet på noen år.

Nå ønsker jeg å fjerne gammelt bunnstoff og primer. Hei Jeg har en seilbåt på fot som er stoffet med Hempel Mille (selvpolerende) gjennom flere år. Etterhvert er laget blitt tykt og jeg vurderer å . Effektiv fjerning av gammelt bunnstoff. Draken og Soling fra Båthallen på Bygdøy.

Flinke menn AS utfører alt av tørrisrengjøring, vi selger også Cold Jet`s sine unike og patenterte.