Farger som passer til morgendis

By in
No comments

Hei, Jeg har malt en del av stuen i fargen morgendis. Hvilken farge passer til resten av stuen. Jeg tenkte på kanskje en beige tone som ikke ser . Morgendis – en lys nøytral grå tone. Alle farger nevnt over kan fint kombineres med hverandre.

Så jeg ønsker en lys grå farge som passer til bomull. For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte….

Blant nøytralene finner vi farger som 99Skumring, 99Morgendis, 99Nøytral, 9930 . Enkel å påføre – uten drypp og søl; Vakkert og skjoldfritt resultat; Stort fargeutvalg. Skal nå bestemme farge og lurer litt på grå, og da fargen morgendis. Jeg tenker å male stuen med fargen Morgendis. Jeg tenker å male en vegg i en mørkere farge.

Fargene jeg har tenkt er enten Valmuefrø eller Larvikitt. Grått er mulighetens farge; fargen som er sofistikert og klassisk, men også. Skumring, 99Morgendis, 99Nøytral, 99Tåkedis, 99Matrix. For en nærmere beskrivelse av de ulike fargene, hvilke andre farger de passer til og .

Jeg har malt hele leiligheten i morgendis, nydelig farge!