Farge vipper hos frisør

By in
No comments

Jeg lurer på om noen av dere har prøvd dette før, og hvordan resultatet ble. Hva koster det, og hvor lenge sitter det i? Har svarte vipper fra før, men må ha mascara for å få de til å synes.

Vurderer å få øyevippene mine farget hos frisør før jeg reiser bort i sommer. Det blir sikkert en del bading i løpet av ferien. Maskara er nok sminkeproduktet flest av oss ville valgt om vi bare fikk velge ett. Det er noe helt eget med effekten det gir, og en del av oss går .

Et tips for å farge vipper uten å ligge med lukkede øyner er å bruke en mascarakost til. Jeg bruker Wella Illumina som du får hos frisøren din 🙂 . Vipper og bryn virker kanskje som en veldig liten del av et uttrykk, men hvor. Det er kanskje lett å glemme bort, men vi frisører utfører selvfølgelig forming og farging av både vipper og bryn, og. Til bryn og vipper bruker vi farger som er spesielt utviklet for dette. Jeg vurderer å gå til frisøren og permanentfarge vipper og øyenbryn,.

Før sommeren har jeg lyst til å gjøre noe jeg aldri har gjort før: Farge vipper og. Vippene mine blir finest hos frisør, mens bryn tar jeg helst selv. Farging av vipper sparer deg for daglig bruk av mascara og tilhørende kliss når øynene blir våte.

Hos Mariela frisør i Bodø farger vi gjerne dine vipper raskt og .