Drivved beis bord

By in
No comments

Nå er jeg kommet til bordplate som jeg har laget av planker som er satt sammen. Har kjøpt meg drivved beis her om dagen og har malt et strøk . Oppussing av Liatorp stuebordinnlegg13. DIY Møbler – FurnitureBufretLignende23. Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men helgen ble ikke helt som jeg.

Så her kommer oppskrift på beiset bord :-). Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe.

Resultatet – en fargesterk spise- plass der gull møter drivve som møter hvitt og turkis. Bordet fra Ikea er malt om og har fått ny bordplate av gamle planker. Nye planker kan få samme drivved-patina med en beis i riktig nyanse. Beisen er en vanntynnbar oljebeis som påføres feltvis, 2-hele bord av gangen.

Omtrent slik skal bordet se ut før du begynner beisingen. De mest solgte profilene i standardsortimentet finnes i malt, beiset drivved og hvitlasert. Endefreste panelbord kan skjøtes fortløpende.