Diy drivved speil

By in
No comments

Jeg laget en ramme som var akkurat like stort som speilet, slik at speilet. Til slutt la jeg et lag lim i kanten så speilet ikke skal klirre mot. Da jeg var på malerbutikk var prøven på drivved fargen bare brun og ikke .

Slik gjør du: Lag speil med ramme på 1-2-3. Før og etter: Med selvlaget speil skjuler vi sikringsskapene i entréen. Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved.

Et speil vil skape en 3D-effekt på rommet, og virke forstørrende.

Det e faktisk ett år sia æ heiv mæ rundt å pussa opp gjestebadet, å æ e fortsatt like fornøyd med veggfargen og de hjemmelagde . DIY- lampe har eg fått plass her i gangen:). Du lan jo og lage deg noen rammer av drivved da, det har tenkt å gjøre, . Men eg tenkte å vise litt bilder av noen av mine DIY prosjekter. Eg hadde sååå lyst på et stort flott drivved speil, men nektet å betale flere . Jeg har pusset over, beiset med drivved interiørbeis og pimpet med klistermerke bra Blomingville. Finn og lagre ideer om Speil på Pinterest, verdens idékatalog. DIY Mirrors – DIY Rustic Mirror Shelf – Best Do It Yourself Mirror Projects and Cool Crafts Using Mirrors – Home Decor, Bedroom Decor and.

Bn03Tøft stort speil (drivved).