Dekke bord til 50 års dag

By in
No comments

Det er mange måter å dekke ett bord på og mange variasjoner alt etter hva som skal. En god regel er at kuverten bør være minimum 50-cm bre avhengig av.

Når man fyller år, ønsker mange å feire alle sine. Et flott oppdekket bord kan bli enda flottere hvis du går inn for å lære deg . I går feiret vi svigermor sin årsdag og jeg fikk i oppdrag å pynte bordene. Hun ville gjerne ha lilla på bordet og det fikk hun.

Stoltrekk som dekker over fargen som var moderne for år siden, som. Borddekking og pynt til 50-årsdag. Lys og blomster: De to viktigste detaljene for et vakkert dekket jule-. Nå tenker du gjerne at det å variere på borddekkingen hvert år blir for dyrt . Konfirmasjonsbordet til min datter for noen år tilbake.

I år feirer vi nyttårsaften i Siljan og jeg gleder meg allerede til å dekke det siste bordet i 2015. Jeg har blitt mer og mer glad i borddekking de .