Deco blue soverom

By in
No comments

Deco Blue passer sammen med varme grå, beige og greige farger,. Har nettopp malt alle vegger på soverommet i Kveldshimmel og mitt . LADY 44Deco Blue er en farge av kjærlighet – nå og på lang sikt, en farge.

Skal male soverommet i deco blue alle vegger og ha brunsort . Marthe har malt en vegg i den nye fargen LADY 44Deco Blue med. Jeg skal male soverommet, jeg vil ha vegg med deco blue, da lurer jeg . På soverommet har vi god plass, så her bør det være en god stol og et bord.

Vi har valgt Lady Deco Blue på vårt soverom og er utrolig fornøyd . Jeg var innom Deco Blue også, de på Fargerike i Asker fortalte meg at den er en bestseller. Den er hakket mørkere enn Byge, så den hadde . Det blåstripete kontoret til Peter skal egentlig gjøres om til soverom, og gangen kunne blitt så mye finere med en . Har et nytt hus, der ALT er malt hvitt og begynner å få behov for å forandre litt. Har tenkt på kontrastvegg i stuen, men der er litt vanskelig å vite . BufretØnsker å male soverommet mitt i enten deco blue eller st Pauls blue.

Jeg greier ikke å bestemme meg om det blir for mørkt med Deco blue, men jeg er redd det . I dag speofiserer jeg Deco blue og Minty breeze i et prosjekt. Jeg malte soverommet med dempet sort (pure color), men ønsker heller en blåtone og veldig .