Bygge bod fundament

By in
No comments

Hvordan bygge fundament til bo redskapshus og lekehus. De fleste boder, redskapshus og lekehus er produsert i ubehandlet trevirke. Spørsmålet er hva gjør jeg før jeg bygger mtp. Og i såfall: Hvordan skal det egentlig se ut når fundamentet er ferdig? Når jeg nå skal fylle igjen, tenkte jeg å legge tilrette slik at jeg lett kan bygge en bod der senere.

Spørsmålet er da: Hva fyller jeg igjen med? Når du fundamenterer, er det viktig å unngå fritt vann– derfor må byggegropa dreneres. Det vanligste og mest effektive er derfor å skifte ut jordmassene under og . En bod skal som regel ikke isoleres og er som regel heller ikke veldig.

En bod kan du godt bygge på litt enklere fundament enn andre bygg, men det er greit å . Derfor har vi som bor i disse kalde strøkene langt mot nord også utviklet en helt annen løsning for å bygge fundament til hus eller andre bygninger: et . Film som viser hvordan du enkelt monterer et komplett byggesett med ferdig kappede materialer.