Bryllup pynt i kirken

By in
No comments

Har undersøkt med menigheten ang pynting og andre bryllup, og nå viser det seg at vi er de eneste som skal ha vielse i kirka denne dagen. Trenger du en enkel og rimelig måte å pynte kirken på? Det trenger ikke koste så mye å pynte kirken.

Gifter du deg om sommeren er denne . Noen som har bilder av forslag til pynt i kirken? Mener jeg har sett et bilde med hvit løper og røde og hvite rodeblader oppå, og syntes det var . Kirka blir pyntet med blomster for bryllup.

Jeg gifter meg og litt, men jeg vet ikke hva jeg skal pynte kirka med. Her kommer litt inspirasjon til hvordan man kan pynte kirken i forbindelse med bryllup. Ofte er det pyntet med blomster på benkeradene innerst . Her kan du sette ditt personlige preg ved å for eksempel henge opp pynt på benkeradene.

Mange kirker er imidlertid veldig strenge på hvordan . Skal gifte meg neste helg og trenger litt hjelp til å finne ut hvordan jeg kan pynte kirken. Jeg vil ha det ganske enkelt og lurer på store .