Blande gull og sølv interiør

By in
No comments

Det er svært populært å drysse interiøret med gull, kobber og sølv. Jeg liker å blande sølv og gull, svart og hvitt, moderne og gammeldags, gammelt. Jeg føler absolutt at jobben er med på å påvirke interiøret.

Samtidig skaper både kobber,sølv og gull mer liv og glø noe vi. Bruk gjerne flere speil sammen eller bland speil med innrammet kunst. Jeg er helt nazi på at om det er gullspenner på skoene mine.

Metaller som både kobber, messing, gull og sølv er også fortsatt veldig.

Home Cottage viste frem naturfarger blandet med litt sort og noen få . Det har jo vert veldig lenge med sølv og eg har sjølv hatt sølv lenge. Det er faktisk veldig delikat å blande gull og marmor. I tillegg synes jeg det er veldig fint å blande inn sølv, sort, beige og grått.

Nylig var Interiør og Boligmessen arrangert i Bergen. Både sølv, gull og også kopper og andre metalltoner er absolutt trendy akkurat nå,. Tidligere var det uhørt å blande gullsmykker med sølv. Nikkel, børstet stål, olje-gnidd bronse, svart jern, hamret sølv, gull, .