Billige vaser til bryllup

By in
No comments

Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Jeg er på utkikk etter noen enkle og billige vaser, og jeg hadde i utgangspunktet funnet disse fine på ebay til dollar for stk, og jeg trenger .

Slik får du et billigere, men ikke dårligere bryllup. Sjekk loppemarked og nettet for å finne ting som f. Jeg har lenge tenkt på hvordan jeg vil ha bryllupet, og noe har jeg klart.

Farger og ideer er på plass, men det å sortere ut . Jeg har alltid vært sikker på at jeg skal pynte bordene med blomster 🙂 Og har kikket etter vaser en stund og man må jo gjerne ha mange vaser . Blomster er med på å skape den perfekte rammen rundt et bryllup. Her viser vi et lite utvalg av brudebuketter og dekorasjoner vi kan levere til bryllup.