Betongvegg i stuen

By in
No comments

Tom Haga i Stavanger ønsket seg betongvegg i stuen. Han fotograferte en støpt vegg og klistret bildet opp på veggen. Hei, Har kjøpt leilighet i en gammel bygård.

I stuen var det gamle tynne treplater satt opp. Disse var en gang trebrune, men er i ettertid malt . Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe. Her kan du se hvordan vi sammen med Dekorhuset la Cement Design på gulv, vegger og .

Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen innreder vi med voluminøse sofaer, runde småbor runde vaser, runde tepper. Halvveggen som skiller stuen fra kjøkkenet er en slik vegg. Har du lyst på en betongvegg hjemme, men synes det er litt drastisk å ta . Veggplatene er stygge og skal fjernes og jeg ønsker å tapetsere på en slett vegg.

Stuen min ser veldig lik ut og jeg har også betong i bakvegg. Tipsene som har kommet her er gode og jeg har selv fulgt mange av dem tidligere . SPESIALLAGET VINSKAP: Den ene betongveggen har fått en. Den luftige stuen er innredet minimalistisk og nøkternt, med et industrielt preg.

Jeg har en murvegg i stuen som jeg ønsker og legge betong over, slik at jeg får en jevn overflate.

Overflaten som skal behandles er et hjørne .