A3 ramme europris

By in
No comments

En av våre favorittdekorasjoner er definitivt rammer! Vi elsker å ramme inn prints, plakater, bilder og fotografier, og vi elsker å eksperimentere med . Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad.

IKEA – RIBBA, Ramme, 30xcm, , Rammen passer til A4-bilder dersom den brukes med passepartout. Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen . Selv så pleier jeg å kjøpe rammer hos Europris, mange av disse . Fotoramme A- Annet om digital foto og videoinnlegg25.

Hvor mye kan jeg ta for et slikt bilde? Men jeg har sett rammer i A4-format på Europris og OBS, uten at jeg . Tenker på ca Aog Astørrelser, har kjøpt printer og skal dekorere. Europris har også en del rammer, kun opp til 50xcm så vidt jeg vet. Liten krise, må få tak i en Abilderamme til en gave, men har ikke mulighet til å. Evt om du har europris eller clas ohlson i nærheten da?

NILLE og som allerede nevnt er europris en bra sted for sånne rammer.